Fysioterapi = sjukgymnastik

Fysioterapeut och fysioterapi är sedan 1 januari 2014 nya officiella namn för yrket och verksamhetsområdet, allt enligt beslut i riksdagen. Detta innebär att du som patient bör känna till att en legitimerad sjukgymnast och en legitimerad fysioterapeut har samma grundutbildning.

Om mottagningen

Täby Centrum Fysioterapi är en privat fysioterapi/sjukgymnastik mottagning. Vi är anslutna till gällande sjukförsäkringssystem där högkostnadsskydd och frikort gäller. Verksamheten startade 1996 och drivs av oss fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vår ambition är att du som patient ska få ett professionellt omhändertagande präglat av intresse och hög kompetens.

Det behövs ej remiss för att söka vård hos oss. Ett besök kostar 200 kronor. Frikort gäller. Efter avslutad behandling kan du köpa ett träningskort och fortsätta att träna på egen hand i vår träningslokal. Ett träningskort kostar 500 kronor och gäller för tio besök. Träningskortet ingår inte i högkostnadsskyddet.

Mottagningen erbjuder även taktil massage i samarbete med diplomerad Taktipro-massör Gunilla Borg.

Vi finns i Täby Centrum, i gamla Täby Sjukhus. Där finns även ett flertal specialistmottagningar, husläkarmottagning och äldreboende. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och vi har en välutrustad träningssal. För information om att ta sig hit, se mer under rubriken hitta hit.

Ordinarie öppettider
08.00-17.00 måndag-fredag.
Gymmet är normalt öppet för självträning mellan 08:30-16.00 måndag-fredag. För aktuella öppettider se startsidan. Arbetstiderna för respektive fysioterapeut/sjukgymnast kan variera och vårdbesök sker därför enligt överenskommelse med respektive behandlare.

Telefontid
Växeln, 08-792 38 10, är bemannad måndag-torsdag 11:00-12:00, fredag 9.00-10.00. Övriga tider går det bra att lämna ett meddelande med namn och nummer, så ringer vi upp.

Besöksadress: Åkerbyvägen 2 eller Biblioteksgången 10, plan 4.

Tel: 08-792 38 10, info@tabycfysioterapi.se

© 2016 Täby Centrum Fysioterapi. Webmaster: Kintera