Hitta hit

Vi håller till i Täby Närsjukhus i Täby Centrum. Vi har idag två ingångar: från Biblioteksgången 10 samt från Åkerbyvägen 2. Biblioteksgångenentrén är endast tillgänglig för fotgångare, så ska du bli avsläppt hos oss är det Åkerbyvägen 2 som gäller. Mer detaljerad information om parkering samt att nå oss kommunalt hittar du nedan. Observera att tidigare huvudentrén på Attundafältet är stängd, även för fotgångare. Vår postadress är Esplanaden 9, 183 34 Täby.

Ta dig till oss med bil
För att parkera så nära oss som möjligt kan ni åka till Åkerbyvägen 2 där det finns ett mindre besöksgarage (öppet 06:00-22:00, parkeringsavgift 12 kr/h, marketat som "P-hus" på kartan). Vid Åkerbyvägen 2 finns även en vändplan där det är utmärkt att bli avsläppt. Näst närmaste parkering finns mellan simhallen och Roslagsbanan (den nedre P-markeringen på kartan). Det finns även en parkering mellan värmeverket och Roslagsbanan (den övre P-markeringen på kartan). Båda dessa parkeringar är gratis och nås via Värmevägen, och från dem når du oss lättast genom att gå gångvägen upp mellan simhallen och Attundavägen för att sedan svänga in på Biblioteksgången. Vidare har Täby centrum flera parkeringar i anslutning till affärerna.


SLs logotyp Ta snabbaste vägen med SL till oss
Åk till oss kommunalt
Om Du väljer att åka kommunalt till oss finns det flera alternativ. Tar Du Roslagsbanan kan Du välja antingen Kårstalinjen, och kliva av vid Tibble station, eller Österskärlinjen och kliva av vid Täby Centrum. Kommer Du med buss finns det flera linjer som stannar på Tibbleskolans busshållplats som ligger bara ett hundratal meter från vår ingång, bl.a. buss 604, 614, 615, och 616.

Besöksadress: Åkerbyvägen 2 eller Biblioteksgången 10, plan 4.

Tel: 08-792 38 10

© 2016 Täby Centrum Fysioterapi. Webmaster: Kintera